Kay en Brian

Ik zag net weer de comedian Ed Byrne on weddings. ‘If there is one day where the little details don’t matter, it’s the happiest day of your life!’ Hij heeft een punt :). Ergens moest ik aan Kay en Brian denken. Hun huwelijk was prachtig maar iedereen kwam wel hoe hij/zij wou. Dat de das van de broer dan misschien niet bij de schoenen van de zus zouden passen boeide hen niet. Het belangrijkste was samen vieren met beste vrienden en familie en dat iedereen zich helemaal comfortabel voelde. Kerk? Bah nee. Ringen? Nope, doe maar een tattoo. Ceremonie? Ok, misschien een kleintje. 5 gangen diner? nope, iedereen een goeie hamburger! De suite in kostuum? Gek, laat iedereen eens gewoon zichzelf zijn!  Kay en Brian, bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie unieke, rebelse en karaktervolle huwelijk! :)

Ook trouwplannen? Check snel mijn beschikbaarheid

Snel te weten komen of ik nog beschikbaar ben op de datum van jou huwelijk? Dat kan hier! Geen zorgen, ik heb geen tijd voor nieuwsbrieven. Je e-mal gebruik ik enkel om je te kunnen antwoorden.

Terwijl je wacht op antwoord kan je mij alvast gaan volgen op instagram en/of facebook!
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ