Steffie
& Robin

Rock'n roll huwelijk in Aarschot

Steffie & Robin - 15/09/2018
Wat me zal bijblijven van dit huwelijk? De rock'n roll attitude van Steffie, het hard lachen tijdens hun geweldige ceremonie maar vooral DE LEVENDE GOUDVIS IN HUN TAART op eigen initiatief van de feestzaal!
Bekijk volgende huwelijk:
Andere huwelijken in dezelfde categorie:
Nog ni gereed jong.
Ze zen aan mn haar bezig
Na een korte voorbereiding trokken we meteen naar Kasteel van Nieuwland in Aarschot voor wat foto's.
De shoot was eigenlijk al gedaan, maar toen ik deze setting zag... De feestzaal deed dienst als natuurlijke reflector en het licht was prachtig. Reden genoeg om Steffie nog even door de netels te jagen :)
Zonder extra foto's nodig te hebben weet je wie er aan het woord was maar ook dat het blijkbaar erg grappig was :). Dit door actie en reactie in 1 beeld te combineren. #tipvoorcollegas
De levende goudvis
*spoiler alert: In Kasteel van Nieuwland steken ze een levende goudvis in je bruidstaart.
Dries als fotograaf, dat was vooral Steffie’s wens (of beter droom). Maar beiden waren wij unaniem na onze dag: jouw talent, jouw passie (serieus, Dries kroop in een boom & bijna in een vijver voor de perfecte foto) maakt dat niet alleen wij maar iedereen laaiend enthousiast was. Van de fotografiefanaten die Dries zijn probeersels met een glas daarna hebben nageprobeerd tot de bomma die zei: da ziet er wel nen toffe uit. Dankjewel dus Dries, om onze dag net dat beetje mooier, gekker & rock’n’roller te maken.

Trouwplannen?

Let's talk!
crossmenu