Gaia
& Kris

trouwreportage oude vismijn

Plastiek vrij huwelijk in Gent

Gaia & Kris - 19/10/2019
De kennismaking met Gaia en Kris was geweldig. We zaten helemaal op dezelfde golflengte. We hadden het over het klimaat en het mileu, over mountainbiken en reizen. Allemaal gemeenschappelijke interesses. Ze vertelden ook dat hun huwelijk plastiek vrij ging zijn. Ik wist niet echt wat dit juist inhield, maar ik was uiteraard super enthousiast!
Op de huwelijksdag zelf kwam ik aan en zag ik de enorme tros (noem je dat een tros?) ballonnen. Een verrassing van de familie. hmja, niet zo plastiek-vrij :). Tijdens het avondfeest werd er een quiz georganiseerd door de vrienden. Alle genodigden kregen een groen en een rood plastiek vlaggetje :-D. Het plastiek vrije gedeelte bleek dus een beetje in het water gevallen.. :-D maar het feestje bleef geweldig!

Bekijk volgende huwelijk:
Andere huwelijken in dezelfde categorie:
En hier viel ik van de stoel
Deze foto zit er vooral bij omdat mijn kin rond deze tijd een pijnlijk treffen heeft genoten met de poot van de onstabiele stoel waar ik op stond. Alles gebeurd met een reden zo blijkt, want een beetje later kruipt de moeder op dezelfde stoel en red ik haar leven! :)
De stoet
Gaia en Kris wandelden in een grote stoet onder begeleiding van een live bandje door Gent. Een beetje zoals Dom en Tom ook deden! Supertof!
Traditie
Gaia is van Zwitserland. In plaats van een taart aan te snijden gingen ze dus voor een dikke bol kaas.
Heel de avond was deze jongeman al hevig aan het dansen. Ik had dus de tijd om er een goed beeld van te maken. Zowel links als rechts moest een flits komen, om het aanwezige licht uit te balanceren en de aandacht op de jonge danser te vestigen.

Trouwplannen?

Let's talk!
crossmenu