Niet zomaar een photobooth.

De ‘Dries Renglé Photobooth’ is een premium photobooth die uitblinkt in kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid. Het is een photobooth die geweldig entertainend is voor je gasten en tegelijk ook de best mogelijke fotostudio kwaliteit levert. Deze photobooth is dus ideaal voor elk event, van bedrijfsrecepties tot verjaardagsfeestjes tot huwelijken.

Ik wil Dries zijn photobooth op mijn feestje!!

Waarom Dries zijn Photobooth?

Gebouwd omdat het beter kon.

Als je een huwelijksfotograaf de vraag stelt: wat vond je jammer aan vorig huwelijk? Het antwoord zal heel vaak zijn dat er een photobooth stond die misschien wel een entertainende factor had maar waar de foto’s écht niet goed waren. Overbelicht, onscherp of gewoon echt heel laag van kwaliteit. En dat is écht jammer. Eindelijk eens de kans om goeie groepsfoto’s te maken met al je vrienden die eindelijk eens allemaal samen zijn. Dan moeten die foto’s gewoon echt goed zijn.

Geweldige studiokwaliteit zonder compromis in een prachtig notenhout retro design.

Daarom besloot ik om mijn eigen photobooth te maken. Eentje die gemaakt is van enkel top onderdelen zonder compromis. Eentje die altijd scherp is hoe snel je ook beweegt of waar je ook staat. Eentje waar de belichting er altijd knal op zit. Eentje die gerust in je living zou kunnen staan qua design. Kortom, eentje waar ik gelukkig van word!

Yes! Ik wil er eentje!

YES! GIMME THAT BOOTH!
Vul hieronder je gegevens in en we mailen je zo snel mogelijk terug!

Ik zou Dries ook graag boeken als fotograaf voor het event (10% korting)

Prijzen

375voor 2u. BTW incl
  • Extra uren aan €75.
  • Altijd iemand aanwezig voor ondersteuning.
  • Onbeperkt aantal geprinte strookjes.
  • Aflevering van beelden via online gallerij met paswoord.
  • Gepersonaliseerd design van print en startscherm
  • Kleuren correctie van alle beelden.
  • Transport: €0,50 uit Leuven