Yes! Ik heb een photobooth!

Wanneer je de photobooth wil huren voor je huwelijk waar ik ook de huwelijksfotograaf ben kan je uiteraard rekenen op zeer voordelige tarieven en pakket kortingen.  Stuur me een mailtje en ik stuur jullie de mogelijkheden!

Wanneer je enkel de photobooth boekt en mij die dag niet als fotograaf hebt komt de photobooth op €550 (enkel digitale aanlevering achteraf) €650 (met ook onbeperkt aantal prints ter plekke) of

Waarom Dries zijn Photobooth?

Gebouwd omdat het beter kon.

Als je een huwelijksfotograaf de vraag stelt: wat vond je jammer aan vorig huwelijk? Het antwoord zal heel vaak zijn dat er een photobooth stond die misschien wel een entertainende factor had maar waar de foto’s écht niet goed waren. Overbelicht, onscherp of gewoon echt heel laag van kwaliteit. En dat is écht jammer. Eindelijk eens de kans om goeie groepsfoto’s te maken met al je vrienden die eindelijk eens allemaal samen zijn. Dan moeten die foto’s gewoon echt goed zijn.

Geweldige studiokwaliteit zonder compromis in een prachtig notenhout retro design.

Daardoor is deze photobooth tot leven gekomen. Eentje die gemaakt is van enkel top onderdelen zonder compromis. Eentje die altijd scherp is hoe snel je ook beweegt of waar je ook staat. Eentje waar de belichting er altijd knal op zit. Eentje die gerust in je living zou kunnen staan qua design. Kortom, eentje waar ik gelukkig van word!