Haar naam is Lucy.

Photobooth

Jep, ik je kan bij mij een photobooth huren! Inbegrepen in het volledige pakket maar ook apart te boeken voor €550. Een photobooth op je huwelijk moet leuk zijn, maar is ook een kans om eindelijk van iedereen geweldige foto's te hebben. Die kans wordt te weinig benut bij andere photobooths. Met Lucy grijpen we deze met beide handen!

De photobooth heruitgevonden.

Lucy is de ster van elk feest
Lucy maakt foto’s van al je gasten en blinkt hierbij uit in kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid. De photobooth is gemaakt en wordt geplaatst door professionele fotografen. Ze is geweldig entertainend en levert tegelijk ook de best mogelijke fotostudio kwaliteit. Mijn photoboothh is ideaal voor elk event waar enkel het beste goed genoeg is, van bedrijfsrecepties tot huwelijken..

Hoe werkt Lucy?

Supersimpel. Het is eigenlijk een fotohokje, maar zonder het hokje, en supergoede kwaliteit. Je gasten gaan ervoor staan, raken het scherm aan en vanaf dat moment zien ze zichzelf. Na 5 seconden worden er 3 foto’s genomen.
Lucy daagt je uit
Het wordt zo al snel een wedstrijdje om de meest enthousiaste, vreemde of uitbundige foto te maken. De 3 foto’s worden meteen ter plekke geprint op 2 strookjes waardoor iedereen naar huis kan gaan met leuke herinneringen.

Wat maakt  photobooth Lucy zo bijzonder?

Lucy kan alles aan
Bij deze photobooth moet je niet bewegingsloos op een kruisje gaan staan of op een bankje gaan zitten uit schrik voor een wazige foto. Je kan door het beeld springen, confetti gooien of haar-wapper-wedstrijden houden. Je kan close-ups van je oogbol of ruime groepsfoto’s met al je vrienden nemen. Elk beeld zal telkens haarscherp en perfect belicht zijn. Met alle zalige creatieve mogelijkheden als gevolg!
Lucy is sexy en ze heeft inhoud
Geweldig notenhouten afwerking. Een design dat overal prachtig tot zijn recht komt. Onderdelen die nauwkeurig geselecteerd zijn zonder compromis. Op elk vlak stond kwaliteit voorop, en dat merk je. Lucy is geweldig.
Ze is vrijgevig
Elke sessie twee geprinte strookjes. Altijd onbeperkte prints en onbeperkte photobooth sessies. Achteraf alle foto's in volledige resolutie via een online gallerij!
Je vergeet ze nooit
Met de professionele draadloze printer krijgen al je gasten hun creatieve foto zo mee naar huis.
Ze is gemakkelijk in de omgang
Scherm aanraken, een pose aannemen en je strookje uit de printer halen, makkelijker kan het eigenlijk niet.
Lucy voor altijd!
De foto’s zijn zo goed dat je ze zonder probleem op een gigantisch canvas of in een fotoboek kan laten afdrukken.

Waarom twee strookjes per sessie?

Leuk toch? Zo kunnen je gasten een strookje mee naar huis nemen, en kunnen ze er eentje achterlaten voor in het gastenboek.

Altijd scherp? Hoe kan dat?

Omdat hij gemaakt is door professionele fotografen zonder te besparen op onderdelen. De scherpte wordt veroorzaakt doordat ze gebruik maakt van een studioflitser ipv een continu led licht (zoals vele andere photobooths). Deze studuioflits flitst tegen 1/10.000ste van een seconde, hiermee kan je in vaktermen 'beweging bevriezen'. Verder heeft de camera autofocus waardoor je kortbij of veraf kan staan.

Krijgen we de foto's digitiaal?

Jep. In volledige resolutie zonder watermerk.

Waar letten we op bij het kiezen van een plekje voor de photobooth?

De kwaliteit van de foto's wordt heel sterk bepaald door de achtergrond die jullie uitkiezen. Effe muren, zware gordijen of een behangpapier met een leuk patroontje werken goed. Vensters, vestiares, open zaal, schildertijtjes of toiletten als achtergrond valt echt te vermijden. Qua ruimte voorzie je best zo'n 3m op 3m en een stopcontact of verdeelstekker vlakbij.

Wanneer plaats je de photobooth?

Op een huwelijk: Ik breng de photobooth de dag zelf mee, en ik plaats hem snel wanneer ik aankom aan de feestzaal. Meestal is dat toch een momentje dat jullie je even gaan opfrissen of zelf wat zaken in orde moeten brengen.

Tot hoe laat blijft de photobooth staan?

Rond middernacht is 'the last call'. Tegen half1 begin ik met afbreken. Meestal is dat een goed uur want tegen dan wil je toch iedereen die er nog is vooral op de dansvloer en niet rond de photobooth...

Breng jij attrributen mee?

Ik voorzie zelf geen attributen. Dit omdat ik een photobooth zonder attributen eigenlijk leuker vind. Je hebt eindelijk eens de kans om goeie foto's te hebben van je famillie en vrienden, wil je dan echt dat ze allmeaal op de foto staan met een fake snorretje en brilletje? Als je echt attributen wil, kies dan iets dat echt bij jullie past en dat jullie gasten uitdaagt om creatief te zijn. Ik denk aan een opblaasbare saxofoon, een deegrol, een fietshelm, een masker van jullie hoofden... Maar neem het van mij aan, als je geen attributen hebt krijg je even (of vaak zelfs meer) enthousiaste en creatieve foto's.

We willen de photobooth heel de nacht, kan dat?

Eigenlijk kan dat niet, maar dan komt er een meerprijs bij van €150 per uur dat ze extra moet blijven staan. Ja, dat is veel geld, maar ik ben dan ook liever fris voor zondag familliedag :)

Wat kunnen we allemaal personaliseren?

Onderaan elk geprint strookje is er ruimte voor jullie logo, jullie namen en/of een foto. Verder kan dezelfde of een andere afbeelding ook geplaatst worden op het scherm dat je gasten moeten aanraken om een photobooth sessie te starten.

Waarom is een photobooth nemen ook beter voor de rest van de reportage?

Doordat de photobooth heel goed is in gekke groepsfoto's krijg ik minder de vraag 'hey fotograaf, kan je eens een foto van ons maken' waardoor ik meer tijd heb voor echte sfeerbeelden en echte momenten.

Wat als het papier op is?

Dat is bijna onmogelijk, maar moest het toch gebeuren dan vullen we het gewoon aan :)

Wat als de photobooth ineens niet meer werkt?

Ik ben altijd in de buurt om het op te lossen! Moest het echt onherstelbaar fout gelopen zijn, dan zoeken we ofwel last minute een collega, ofwel krijgen jullie je geld terug.

Kan je de photobooth in hoogte verstelen?

Ter plaatse valt de photobooth niet meer in hoogte te verstellen. Wel heb ik ook kortere poten voor indien jullie met een zetel werken, verwittig me in dat geval opvoorhand dat jullie de korte poten wensen!

A story to tell?

Contacteer mij