Steun Pagadderke!

Home/Vrijwilligerswerk/Steun Pagadderke!

Pagadderke

Pagadderke is een vrijwilligersorganisatie die een plezierige en zorgeloze tijd wil bieden aan kinderen die opgroeien in een kansarme omgeving. Dit doen ze door middel van één zomerkamp en verschillende leuke dagen door het jaar. Tijdens het laatste zomerkamp ben ik een dagje vrijwillig komen fotograferen. En damn! Wat deze organisatie bereikt met de beperkte middelen die ze hebben is op zijn minst gezegd bewonderenswaardig. De sfeer, de activiteiten, de toneeltjes en vooral de enthousiaste gedreven inzet van de vrijwilligers is echt iets waar ze trots op mogen zijn.

Bovendien betaald elk kind maar 30 euro voor de volledige week, alles inbegrepen. De inzet van de vrijwilligers stopt dus niet wanneer het kamp gedaan is. Elk jaar moeten ze weer op zoek naar sponsors en verkopen ze porto, wijn en wafels om ervoor te zorgen dat het kamp volgend jaar ook weer kan doorgaan.

Zullen we er anders voor zorgen dat het kamp volgend jaar zeker kan doorgaan? En dat ze misschien nog iets extra over hebben?
Sponsor op BE37 0013 3136 6628 of donate via paypal en deel daarna deze pagina met al je vriendjes! :)

Leave A Comment