Over Dries

Home/Over Dries

12443388_10154095805436424_112556890_o

Hoi! Ik ben Dries.

Creatieveling, mountainbiker, reiziger, on and off extreme sporter, man van uitersten, getrouwd met m’n job en als ik hier nu schrijf wat mijn laatste impulsieve plan is, is dat waarschijnlijk alweer iets anders tegen de tijd dat jullie dit lezen.

Ik fotografeer huwelijken sinds 2009, maar heb nog steeds stress voor elk huwelijk. Elk huwelijk wil ik beter doen dan het vorige en elk huwelijk leg ik de lat weer hoger voor mezelf.

Vrienden vinden het vreemd dat uitgerekend ik huwelijken fotografeer. Maar voor mij maakt het niet uit of het nu een huwelijk, een doop of een bar mitswa is. Het is een dag waarop iedereen die belangrijk voor je is samen komt. Een dag waarin zowat alle mogelijke emoties passeren. Daar vloeien zalige, unieke, verrassende, liefdevolle en gekke momenten uit voort. Op die momenten jagen en ze op een zo creatief mogelijke manier vastleggen is gewoon het leukste wat er is!

Verder ben ik oorspronkelijk van Leuven, maar heb ik zowat overal al gewoond. Ik hou van alleen reizen en nieuwe mensen ontmoeten. Ik verkies bergen en rugzak boven zee en resort. Ik hou van extreme sporten en van extreem hard te gaan sporten. Ik ben heel erg slecht met namen en ik snap water in flessen niet. Water komt uit de kraan! Ik ben impulsief en energiek. Enkel fotografie kan me kalmeren :)

Recente persoonlijke dingetjes uit de blog:

Gelukkige vaderdag paps!

"Zet niets op het internet waarvan je niet wilt dat het eeuwig blijft bestaan". Papa, jij hoort op het internet. Mijn pa was en is mijn held en mijn grootste voorbeeld. In 2012 overleed hij aan pancreas kanker.

Steun Pagadderke!

Ik steun het pagadderke, en dit is waarom jij dat misschien ook maar eens moet doen! :-) Pagadderke is een vrijwilligersorganisatie die een plezierig en zorgeloze tijd wil bieden aan kinderen die opgroeien in een kansarme omgeving.

Vietnam op de motor

Ik hou van reizen en van motorrijden. Dit was dus de ideale vakantie! Onlangs vertrok ik voor 2 maand naar Vietnam. In Ho Chi Minh kocht ik voor 250 Euro een Chinese Honda win, bond mijn bagage op de drager en trok richting noorden.