Hey Dries!

Wauw, wauwer, WAUWST!!

Wij zijn absoluut sprakeloos!!
Wat een super foto’s! We hebben het filmpje al 100x bekeken denk ik, elke keer zien we weer nieuwe dingen en elke keer beleven we onze dag weer opnieuw!
Het is enorm gek om nu “ons” en onze familie te zien in de (stijl van) foto’s waar we anderhalf jaar geleden zo verliefd op geworden zijn!!
We’ve been Dries’ed, and we love it! :D
BEDANKT om ons zo’n mooie herinneringen te geven!

Groetjes,
Valerie en Dieter
Hey Dries..
OMG.. this is soooooo beautiful .. I am truly speechless and have already seen it multiple times. Thank you so much! :D :D I just love how perfectly the preview captures the best of our wedding weekend. We and are families loved having you around for our wedding and of course for making our wedding extra special with you lovely captures! Cheers!

Prerna and Tristan
Dries,
er zijn gewoon niet genoeg woorden om te beschrijven hoe fantastisch je was zaterdag! Je enthousiasme, je prachtige omgang met de mensen, je doorzettingsvermogen… en absoluut ook de eerste foto’s die we al hebben kunnen bewonderen! Wij zullen oneindig kunnen blijven genieten dankzij jou! Voor ons was je FOR-MI-DA-BLE! Mega hartstikke bedankt! We kijken al uit naar de rest

Karolien en Filip
Dag Dries,

Het was een zalige dag onze trouw, we zijn met een glimlach gaan slapen die dag en moeten nu nog glimlachen als we eraan terugdenken. Hendrik en ik hebben het al veel gezegd tegen elkaar dat we zo blij zijn dat we voor jou gekozen hebben als fotograaf, niet alleen omdat je tot het uiterste gaat om goede resultaten te boeken, maar ook omdat het gewoon heel leuk was jou er heel de dag bij te hebben. Nu we de resultaten gezien hebben wordt dat gevoel enkel maar bevestigd!
Dus jij, nog eens SUPER BEDANKT dat jij erbij wou zijn! Vele groetjes!!

Hendrik en Lotte
Hey Dries!

Euh…. WAUW!!! We hebben die slideshow gisterenavond zeker vijf keer bekeken voor het slapen gaan. Ongeacht dat we veel van je vorig werk hebben gezien, wisten we toch niet goed wat het eindresultaat zou geven in ons geval. We hadden in geen miljoen jaar op dit kunnen hopen. Al die mooie momenten, op het juiste moment…echt prachtig. De muziek erbij, is ook supertof! We kunnen geen mooier aandenken wensen!

Duizendmaal bedankt Dries dat je dit hebt willen en kunnen doen voor ons.

Groetjes,
Hoi Dries,

Je was super op onze dag! Dank!!!!!! We zijn blij dat je dit wilde doen voor ons ;-)! Te gaaf! Je bent aanwezig, discreet, goedlachs, lenig, avontuurlijk, eigenwijs, veeleisend (voor co worker)! Top!!!

Seb en Kim
Hey Dries!

Het was voor ons ook heel aangenaam om je bij ons te hebben die dag. Jij bent iemand die er in slaagt mensen niet enkel het gevoel te geven met hun fotograaf op stap te zijn maar écht met een vriend voor een dag ;-) Jij voelt heel snel vertrouwd aan. Dat is niet enkel ons gevoel, dit is ook iets dat wat we van onze broers, ouders en vrienden opgevangen hebben. En dat is een héél groot compliment, Dries!

Lieve groeten van ons twee,

Seb en Kim
Dries!

Fantastisch! Echt, knap werk! Manmanman, zonder woorden! Schitterende foto’s, je wist de momenten echt te vinden. Opa die ligt te dutten… Geniaal! Duizendmaal dank. Het was echt de mooiste dag van ons leven en dankzij jou kunnen we die nu steeds herbeleven! Wij vonden het enorm fijn jou erbij te hebben, en vele gasten samen met ons! Als ik het zo hoor gaan wij elkaar nog terugzien ;-)
Vele groetjes,

Romina en Kenni

Dries,

Uit heel ons hart: Bedankt!!! Jouw foto’s weerspiegelen perfect hoe intens gelukkig we waren op deze dag ter bevestiging van onze pure liefde. We wisten dat je een extreem goeie fotograaf was, maar je foto’s overtreffen elke verwachting. Prachtig, ontzettend puur en eerlijk. Wij zijn complete fans!
Grtjs,

Lore & Fré

Dries,
Je bent een echte topfotograaf! Maar je bent zoveel meer dan dat! Je bent zo vlot in de omgang, je hebt de grappigste quotes wanneer gepast en bent stil wanneer nodig, je bent erg discreet maar tegelijk ook superdynamisch: in bomen klimmen, door struiken ploeteren, bijna ondersteboven in doorkijkkerkjes hangen, … Niets is je teveel om die perfecte foto te krijgen!
Onze familie en vrienden zijn het er allemaal over eens: jij bent AWESOME! (Om het in je eigen woorden te zeggen ;-)) dus nog eens 6732 keer bedankt – voor elke foto die je getrokken hebt :-)

Goele en Steven

Dries,

Uit heel ons hart: Bedankt!!! Jouw foto's weerspiegelen perfect hoe intens gelukkig we waren op deze dag ter bevestiging van onze pure liefde. We wisten dat je een extreem goeie fotograaf was, maar je foto's overtreffen elke verwachting.
Prachtig, ontzettend puur en eerlijk. Wij zijn complete fans!

Grtjs, Lore & Fré

Oh Dries!

Words cannot describe how happy we are with the pics – and you! So many People came up to me and said how cool you were! And I can only confirm that it was a pleasure having you there and I am so happy that You also had a good time! I think that a lot of people will be very happy to have such cool memories captured in a Photo from our wedding.
Thank you so much!
Can’t wait for the final pics!

Groetjes! Ann Kathrin

Hoi, ik ben Dries!

Supertof dat jullie hier zijn en bedankt om mij te overwegen als jullie fotograaf!

Tot vrij recent stond ik bekend als de eeuwige vrijgezel, de rondzwervende fotograaf die ‘getrouwd is met zijn job’. Ondertussen heb ik fotografe Hanne leren kennen. Impulsief als we zijn, zijn we maar direct gaan samenhokken in Leuven. Samen werken we hier aan onze co-working space, verplichten we elkaar om elke ochtend kei hard te gaan sporten, versla ik haar dagelijks met carcasonne en trekken we er af en toe op uit met mijn zelfgebouwde campervan om te gaan mountainbiken, klimmen of gewoon om tot rust te komen. #vanlife #yolo

Fotograferen is niet altijd mijn passie geweest. Verhalen vertellen wel. Tijdens mijn studies animatiefilm leerde ik verhalen omzetten in beelden. Zware deadlines aan storyboarding werden beeld per beeld nauwkeurig onder de loep genomen en bekritiseerd op verhalende sterkte, grafisch evenwicht en vooral of het beeld het juiste gevoel overbracht. Wat wil ik vertellen, waarom wil ik dit vertellen en hoe breng ik dit het best in beeld was het mantra.

Mijn eindwerk brak internationaal potten, maar animatiefilm was me te eenzaam. Ik ben graag onder de mensen. Dus was het tijd voor iets nieuws.

Mezelf omscholen was uitdagend. Sterke beelden creëren in alle rust in mijn schetsblok was geen probleem. Ik wist hoe een goede compositie eruit zag en wat een verhaal nodig had om te werken… Maar dan kom je op een huwelijk. en -spoiler alert- huwelijken kunnen best chaotisch zijn! En er is geen pauze knop! – Challenge accepted –

Nu, na 10 jaar huwelijken fotograferen zijn de puzzelstukjes allemaal min of meer samen gevallen. Chaotische ruimtes of super uitdagende lichtsituaties vormen zelden nog een probleem. Mijn hoofd is vrij. Vrij om me volledig onder te dompelen in jullie unieke verhaal. Vrij om me te laten meeslepen. Toon me hoe hard jullie van elkaar houden, stel me voor aan je familie, zet me aan tafel bij je vrienden en ik zorg voor geweldige herinneringen. Echte herinneringen, van echte momenten.

Ik hoor graag alles over jullie verhaal! Stuur me snel een mailtje en dan gaan we ene drinken!

Nog meer spontane lieve woorden:

Amaai Dries,

we hebben gisterenavond laat nog de foto’s bekeken…
ik wist niet dat je met foto’s zoveel emotie kan teweegbrengen.
Net zoals bij de trailer heb ik ook bij jouw foto’s traantjes gelaten.
Ik was er echt eventjes niet goed van.
Ludo werd er deze nacht zelfs enkele keren van wakker en zag de foto’s weer voor zich.

Mijn god je foto’s zijn gewoonweg prachtig!!
We zijn beiden echt dolgelukkig dat we met jou hebben kunnen werken.
Het was fijn samenwerken, we voelden ons helemaal onszelf met jou in de buurt en dat straalt ook uit op je foto’s.
Je weet echt duidelijk van aanpakken & je doet dit duidelijk met enorm veel passie!

Woorden schieten me tekort om te verwoorden wat jij op papier (enfin… nu nog online ;o)) kan brengen.

Een geweldige dank je wel Dries.
De trouwdag zelf gaat zo snel voorbij. Daarom vonden we het ook enorm belangrijk super foto’s te hebben als herinnering.
En die heb jij ons echt wel bezorgd. Hier zullen we nog vele jaren van kunnen nagenieten.

Iedereen sprak vol lof over je aanpak & verwachten hele mooie foto’s. Wel, ik ben er zeker van dat ze nog zullen verschieten hoe mooi ze wel zijn. En hoe naturel iedereen er op staat.

Ontzettend Bedankt!!
Grz
Kim & Ludo

Kim en Ludo

Hey Dries,
We hebben net de preview (een keer of 20) bekeken en echt fenomenaal!!! Ik zou willen beschrijven hoe fantastisch mooi we ze vinden maar dat zou ze alleen maar tekort doen. Je hebt echt de sfeer van de dag kunnen vastleggen en ik weet nu al dat ik hier over 20 jaar (en alle jaren voordien en nadien) met veel genot ga terugkijken.
Je mag de DVD nu al opsturen, want het zou leuk zijn als we ze met de kerstdagen aan iedereen zouden kunnen laten zien. En ik moet toegeven dat we na de preview niet kunnen wachten om de rest te zien.
Groetjes en nog eens bedankt,

Ben & Hanne
Hey Dries! De foto’s zijn goed aangekomen! wat een prachtig boekje en wat een mega geweldige, super fijne en schitterend mooie foto’s!! we hebben ze wel al 1000 keer bekeken! Ondertussen zijn we al een maand getrouwd maar door jouw mooie foto’s blijft de herinnering als gisteren! Ik heb je ondertussen al enkele nieuwe koppels aan de hand gedaan… en er zullen er nog wel volgen! ;) Want ik beveel je aan iedereen aan… zoals jou zijn er geen twee dus mensen zouden dom zijn om jou er niet bij te willen op hun dag!
Jammer dat we maar 1 keer kunnen trouwen maar ik heb al gezien dat je je specialisaties aan het uitbreiden bent met babyfotografie.. ;) wie weet kunnen we nog wel eens beroep op je doen! ;) we zullen zeker altijd als eerst aan jou denken!
Nog eens een dikke dank je wel… we zijn meer als een tevrede klant! :)
Evelien en Peter
Ik had op onze trouwdag meteen het gevoel dat Dries een van onze vrienden was. Vol energie en goed wetende waar hij mee bezig was. Dries heeft zo'n positieve invloed op mensen dat hij mensen zaken laat doen waarvan ze zelf niet wisten dat ze die (nuchter) ooit zouden doen. Topfotograaf en enorm leuk gezelschap! De eerste preview van onze foto's zijn adembenemend mooi, geen twijfel dat de rest ook zo zal zijn.
Jürgen De Beckker
Gast, wat een vette foto's staan er op je website!
Marco Pauws
Hey Dries,
Ze zijn echt fantastisch, de foto’s! Nog maar eens een bevestiging van wat we al wisten: we hebben de beste fotograaf gekozen!
Iedereen was echt laaiend enthousiast over jou trouwens… Ze vonden je echt ‘nen toffe gast’
Caroline en Geoff

We kozen voor Dries op basis van zijn knappe portfolio: geweldige foto’s vol emoties. En we bemachtigden met veel geluk een van de laatste vrije gaatjes in zijn agenda.
Dries maakt alles waar wat hij belooft: hij mist geen enkel moment, weet perfect wanneer in de achtergrond te verdwijnen en wanneer net zotte poses uit te lokken en levert nadien vliegensvlug een duizendtal supermooie foto’s.
Al onze gasten waren laaiend enthousiast over Dries zijn leuke aanpak. En dankzij zijn beelden genieten wij nog altijd na van onze trouwdag.
Dries, je bent een topper! En wie op zoek is naar een huwelijksfotograaf: niet twijfelen!

Chul Ki en Lien

Dag Dries,
We hebben er zeker al 10 keer na mekaar naar gekeken en zijn elke keer meer onder de indruk! Allemaal die supermooie foto’s op al die mooie momenten, en zó mooi gemaakt… Dat valt gewoon niet te zeggen. Om één of andere bizarre reden weten we van die dag zelf niet zo veel meer, dus we zijn héél blij met zoveel supermooie foto’s (amai, 950 foto’s ,dat is bijna om de minuut éne :) ) ! En ge hebt iedereen zo mooi op de foto gekregen, ook die die normaal gillend weglopen als ze een kodak zien passeren ;). We zijn echt héél blij dat we zijn dat we jou hadden als trouwfotograaf, dat kunt ge niet geloven!
Soit, ge wordt waarschijnlijk al heel de zomer overladen met e-mails met bakken vol complimenten en dankbetuigingen, maar toch: Merci Dries! Echt waar, merci! Ge waart geweldig!

heel veel groetjes,
Annemieke en Kim

Annemieke en Kim

Hey Dries,
we vinden de foto's echt suuuuuuuuuuper mooi!!! Ongelooflijk hoe jij je shots weet te nemen, en hoe je iets gewoon, er stralend kan laten uitzien. Jouw foto's zijn echt van een andere klasse dan andere trouwfoto's. Knap! De foto's van de tafelgroepen buiten zijn ook echt prachtig. Heel fijn dat je dat hebt gedaan, en dat je dat zag zitten want dat was wel extra moeite voor jou!

De positieve commentaren over jou blijven binnenlopen ;-). Alle mensen vragen wie je bent, en zeggen dat je zo een fijn persoon bent, en dat je zo mooie en tegelijk leuke foto's nam. Kortom, iedereen amuseerde zich met jou terwijl je foto's nam!

Groetjes,
Luk en Eefje

Luk en Eefje

Dries,
Ik heb zojuist nog maar de helft gezien maar waaauuww !!! Ik ben helemaal in de wolken :)
You don't need good weather if you have Dries Renglé! Super gedaan!
Bedankt alvast om zo snel door te werken, je bent geweldig!

Groetjes, Griet

Griet en Ruud

Dries,
Ik heb zojuist nog maar de helft gezien maar waaauuww !!! Ik ben helemaal in de wolken :)
You don't need good weather if you have Dries Renglé! Super gedaan!
Bedankt alvast om zo snel door te werken, je bent geweldig!

Groetjes, Griet

Tinne Vannuytsel
Een super fotograaf! Vol energie en zeer creatief. De resultaten zijn gewoon TOP!
Tinne Vannuytsel
Zeer interessant om Dries bezig te zien op het trouwfeest van Jürgen en Tinne! Iedereen was op zijn gemak en heeft zich geweldig geamuseerd met en door Dries!
Enorm leerrijk om te zien hoe deze PRO het aanpakt.
Tom Hens
Je kan niet alleen mooie foto's trekken, maar bent daarnaast ook een geweldig enthousiast en motiverende fotograaf. Chapeau !
Katrijne
Hey Dries, wat een mooie foto's.
We dachten dat onze fotograaf in Santorini goed was maar hetgeen we nu van jou gezien hebben op preview...wauw!
Wat ben ik blij dat we jou hebben gecontacteerd.
Philip en Katia

Nog voor ik wist dat ik zou trouwen, wist ik dat ik Dries als fotograaf wilde. Zo’n portfolio, hoe kan je anders! We waren dan ook dolenthousiast toen Dries er op onze trouwdag bij wilde en kon zijn!
Achteraf bekeken, kan ik alleen herhalen wat zoveel mensen mij vertelden: hij was echt de derde ster van de avond! :-)

Dries, er zijn gewoon niet genoeg woorden om te beschrijven hoe fantastisch je was zaterdag! Je dolle enthousiasme, je prachtige omgang met de mensen, je kracht om iedereen op de foto te krijgen, je doorzettingsvermogen… en absoluut ook de eerste foto’s die we al hebben kunnen bewonderen! Wij zullen oneindig kunnen blijven genieten dankzij jou!
Voor ons was je FOR-MI-DA-BLE! Mega hartstikke bedankt! We kijken al uit naar de rest

Karoline en Filip

Hoi Dries,

Toen we terug kwamen van huwelijksreis zaten jouw boekje en de foto's in onze bus. Echt waar heel heel heel heel erg bedankt!
We zijn er zo gelukkig mee en de foto's zijn superprachtig!!
Echt zo mooi wat jij ervan gemaakt hebt!
Zal voor ons altijd een hele mooie herinnering zijn aan onze mooiste dag. Iedereen gaf ook nog voor dat ze de foto's zagen goede commentaar over jou, ze vonden je allemaal een toffe kerel en meerdere mensen waren zo benieuwd naar de foto's omdat ze jou zo creatief bezig hadden gezien en ook omdat je er de hele dag bij was dus we moesten wel heel veel foto's hebben, zeiden ze dan.
Het resultaat mag er echt wezen en we zijn er fier op. Degenen die ze al zagen zijn ook echt allemaal positief!
Dus wat we eigenlijk willen zeggen is een hele dikke merci voor alles!
Ook om nog speciaal de tijd te maken voor de foto's in Leuven in de bib. Dat vergeten we ook nooit en de foto's zijn echt erg mooi!
DANKJEWEL!!!!!

Geert en Sarah
Dries is aangenaam gezelschap tijdens de dag en een leuke extra gast op het avondfeest! Zijn aanwezigheid bij het begin van de dag voelt al snel heel natuurlijk aan en levert achteraf geweldige, spontane foto’s op. Hij heeft ons, bovenop de “traditionele fotoshoot”, waarbij je zelfs niet het gevoel hebt met drie te zijn, fantastische herinneringen aan onze mooiste dag bezorgd! Wij wensen hem dan ook nog veel succes toe in zijn “op-het-lijf-geschreven”-carrière….
Tim en Margot
Dries, jij bent super ! heb er geen woorden voor :) Je foto’s zijn geweldig stuk voor stuk ! Als ik naar het filpje kijk begin ik keer op keer te wenen als een kind, wat een schiiterende dag! Blij dat je er was om alles vast te leggen en dat vanuit de mooiste kantjes. Gerrit en ik, we zijn niet goed met foto’s maar je hebt het super gedaan ! :D Onze Complimenten ! Ps: Aan iedereen die dit leest, Dries is super
Karolien en Gerrit
Dries, u werd gemist... Ik denk dat alle genodigden stiekem feestjes aan het verzinnen zijn om jou te kunnen vragen... Heel erg bedankt voor je aanstekelijke enthousiasme en je awesome zelf! Merci!! MERCI zeg ik u!!
Nele en David
Nele en David
Het was ook gewoon echt leuk dat je erbij was, niet te opvallend als fotograaf en we voelden ons op ons gemak, terwijl we ECHT GEEN fotomensen zijn!!!
Sam en Evelien

Dag Dries,
We hebben er zeker al 10 keer na mekaar naar gekeken en zijn elke keer meer onder de indruk! Allemaal die supermooie foto’s op al die mooie momenten, en zó mooi gemaakt… Dat valt

Wauwie Dries! Ongelofelijk mooi!
En zovéél zeg! We zijn in de wolken :-) Selecteren welke foto's in onze huwelijksalbum mogen wordt een hele klus :p

Hieronder een greep uit de complimentjes die wij al voor jou mogen ontvangen hebben:

"O, Charlotte, dat zijn echt de allermooiste trouwfoto’s die ik ooit al gezien heb! Fantastissimo gewoon!! Die kerel heeft er echt verstand van zullej! Maar ja, hij had dan ook wel geluk met zijn modellen : stuk voor stuk mooie en fotogenieke mensen! En zelfs je mams’ huis lijkt zo chique op de foto’s. Dat bewijst pas dat hij ’n echte vakman is J! Grapje hoor. Het zag er echt heel mooi uit bij jullie thuis, met dat groen en wit. Complementjes voor je mama!" (Tine)

"Wat een epische foto is dit eigenlijk :D" (Frederik)

"Cette photo est excellente!!!" (Agnès)

"Ik was bijzonder ontroerd door een aantal foto's bij jullie thuis, Charlotte. Die waar je papa met jou uit de gang komt en zijn uitdrukking daarbij... En die waar je mama je hangertje omdoet, om er maar een paar te noemen. Prachtige foto's van een prachtige dag waar zo ontzettend veel vreugde uit spreekt. Om te koesteren. X" (Anneke)

"Méér dan geslaagde foto's! (Ik moest zelfs een traantje wegpinken...)" (Heline)

"Wauwwwwww! Wat een zalige foto's, echt chic!!" (Liselot)

"Jeg har allerede sett på de mange flotte bildene fra bryllupsdagen deres! (...) Har aldri sett på sånne morsomme familiefotos før :D" (Veronika) (vertaling uit het Noors: Ik heb al de vele prachtige foto's van jullie huwelijksdag bekeken! (...) Heb nog nooit eerder zulke grappige familiefoto's gezien!)

"Ik heb hier al veel fotografen over de vloer gehad, maar diene fotograaf van u steekt er wel VER bovenuit! Zo schone foto's en superprofessioneel!" (Ingrid aka mijn kapster)

Vele groetjes uit het exotische Landegem,

Charlotte & Craig

gewoon niet te zeggen. Om één of andere bizarre reden weten we van die dag zelf niet zo veel meer, dus we zijn héél blij met zoveel supermooie foto’s (amai, 950 foto’s ,dat is bijna om de minuut éne :) ) ! En ge hebt iedereen zo mooi op de foto gekregen, ook die die normaal gillend weglopen als ze een kodak zien passeren ;). We zijn echt héél blij dat we zijn dat we jou hadden als trouwfotograaf, dat kunt ge niet geloven!
Soit, ge wordt waarschijnlijk al heel de zomer overladen met e-mails met bakken vol complimenten en dankbetuigingen, maar toch: Merci Dries! Echt waar, merci! Ge waart geweldig!

heel veel groetjes,
Annemieke en Kim

Charlotte en Craigg