hello world!
hello world!

Lou.

Corona baby

Juli 2020, corona is nog nieuw en spannend, de lockdown voor velen een welkom rustmoment. Als event en huwelijksfotografen zagen we onze agenda voor het komende jaar helemaal leeg lopen. Chill. Op dat moment wordt Lou geboren. Doomdenkers riepen 'oh nee, die gaat binnenkort schrik hebben van mensen'. Bullocks! En dat bewijst ze ondertussen maar al te graag. Van niks of niemand schrik. Zwaaien naar iedereen. Verveeld hebben we ons het afgelopen jaar in elk geval niet. Dit is ons jaar in foto's. Foto's zijn zowel van Hanne als van mij.
Melkcoma
Geen foto's af te werken. Geen stress voor huwelijken die eraan komen. Heerlijk cocoonen en genieten van melkcoma's
Samen
Evolutionair slaat een kinderkamer op niets. Alsof holbewoners vroeger een aparte grot hadden voor de baby. Samen slapen dus!
Ga ik me niet vervelen?
Maar als ik een baby heb en ik werk niet, ga ik me dan niet vervelen? Misschien moeten we kittens krijgen! Puik plan.
Nothing to see here.
Move on.
Beter evenwicht
Babies die vaak gedragen worden zouden een beter evenwicht ontwikkelen. Draagzak was dus een must. Of het op deze manier ook werkt laat ik even in het midden.
Echte vriendschap.
De katten hebben Lou wel graag. Tot Lou stuk vacht of staart vast heeft en niet meer los laat. Layla daarentegen houdt wel van die aandacht, ook al wordt ze soms zwaar mishandeld.
Ninja training!
Later wordt Lou ninja. En violiste.
Bucha baby!
De eerste keer dat Lou kombucha proefde.
De toren niet omduwen eh!!
Er is een naam voor zo'n soort spelletjes. Hoe het ook heet, Lou vindt ze geweldig :)
'Geef me die toneuze! Vertrouw me!'
Zei Hanne. Blijkbaar is er toch meer nodig dan 2 youtube filmpjes om even goed te worden als een echte kapper. Wie had dat gedacht. Lou heeft er alvast plezier in.
yow dad
Proeven? T'is ok, kijk, ik heb er ook net van gegeten!
Montessori
"Een kind kan spontaan leren als het op het juiste moment de juiste middelen krijgt aangereikt." Ok. Check. Na het eten krijg jij een kom water Lou. Was je handen maar zelf.
10 maand!
Blijkbaar heeft het toch geholpen om Lou zoveel te dragen. 10 maand!
Er is geen enkel speelgoed waarmee Lou langer kan spelen als met een kartonnen doos.
Rapley methode
Vliegtuigje spelen om die lepel groentepap in een baby zijn strot te forceren heb ik altijd belachelijk gevonden. Lou mag haar eigen voedsel ontdekken. We zetten een bordje en ze doet wat ze wil. Het start altijd proper.
Wat je vuil maakt kuis je op.
Na het eten kuisen we samen de vuiligheid op. Jong geleerd enzo. Daarna badje in.
Open end speelgoed
Overpriced speelgoed waar je niets mee kan. Maar ook wel alles.
Een kind neemt superveel over van papa en mama. Dus ben ik op een bepaald moment op deze manier naar haar gaan lachen. Super schattig toch :)

To be continued

CONTACTEER MIJ
cross