Huwelijksfotograaf in Brugge voor Annelore en Brecht

Een huwelijksfotograaf kan net als iedereen ook al eens last hebben van een minder goed te kunnen slapen. En dat is niet leuk, want ik gun al mijn koppels de meest energieke en best uitgeslapen versie van mezelf! :)
Was ik dus even blij met deze dag! Photojezus bestaat echt! Alles zat op zo’n manier perfect dat ik me enkel moest focussen op goede foto’s nemen en jagen op de vele leuke momentjes. Annelore en Brecht zijn twee rustige toffe en supervriendelijke mensen en dat kwam helemaal naar boven tijdens hun huwelijk. Alles zat mee, de planning was rustig opgebouwd met het gemeentehuis op een andere dag. Heel de dag hadden we enorm veel geluk met het weer, waardoor de shoot en de receptie gewoon buiten konden. Het zaalpersoneel was  suuuuper vriendelijk, ik kreeg veel hapjes en had een goed plekje aan tafel. Heel de dag een gelukkige huwelijksfotograaf in Brugge dus!
Annelore en Brecht, nog eens heel hard bedankt voor de leuke dag, het vertrouwen en de grote dankbaarheid achteraf! Jullie waren een plezier om voor te werken! :)

Dag Dries

Een heel dikke merci voor de PRACHTIGE foto’s! We kunnen er maar niet genoeg van krijgen…

Vooraleer we verloofd waren, hadden we jouw werk al opgemerkt en waren we onmiddellijk verkocht. Wij waren dan ook super gelukkig dat jij nog een plaatsje vrij had in jouw drukke agenda . Hoewel jezelf aangaf niet veel geslapen te hebben de nacht voordien, bleef je je maar uitleven en tot het uiterste gaan om toch maar de perfecte foto’s vast te leggen. Enig risico voor gevaar op ongelukken nam je er doodgewoon bij; een onstabiele stoel beklimmen, een verdiep naar beneden springen, de natuur herschikken… Wat zou dit geven als je wel uitgeslapen was J?

Na meer dan 12 uur zwoegen, had je nog steeds een hoog entertainment gehalte. De gasten spreken nog altijd over de zalige tafelfoto’s.

Dries, 1000 x bedankt voor alle moeite en fantastische herinneringen! We konden ons geen betere fotograaf inbeelden. Menig vrijgezelle nichten zullen dit ongetwijfeld wel beamen.

Je bent geweldig!!

Annelore en Brecht