DRE_3779-Edit

Coaching Sessies voor fotografen

Toen ik pas begon met fotograferen had ik niemand die me de juiste richting instuurde. Niemand die me zei welke de goede leveranciers zijn en van welke je beter weg blijft en niemand die me zei dat er veel betere en veel goedkopere alternatieven zijn voor pocketwizards. Ik moest alles zelf uitzoeken en met trial en error ondervinden. Had ik toen iemand gehad die me vertelde wat ik nu weet, had me dat heel veel geld, tijd en kopzorgen bespaard.

Een goede ‘one on one’ babbel met iemand die al een tijdje bezig is kan dus een serieuze stroomversnelling betekenen en je veel geld, tijd en kopzorgen besparen.

  • Wil je eens samenzitten en over je portfolio gaan?
    Wil je eens samen stap voor stap door een volledig huwelijk gaan en mijn denkproces per foto weten?
  • Wil je advies over leveranciers, over software of over welk materiaal te gebruiken?
  • Wil je hulp bij je wordpress website?
  • Wil je weten hoe ik mijn ringshots, mijn feestfoto’s of mijn belichting in de feestzaal doe?
  • Wil je gewoon wat thee drinken en kletsen?

Stuur mij al je vragen en wensen door via het formulier hier onderaan en ik bereid een namiddag (+-3u) voor dat we eens samen kunnen zitten hier in Antwerpen. Stuur me ook je blog door als je feedback wil op je werk. Ik ben constructief maar wel eerlijk. Ik heb uiteraard ook niet alle antwoorden. Als ik aan je vragen of aan je werk merk dat ik je niet verder kan helpen zeg ik dat uiteraard ook meteen.

3u ONE on ONE coaching sessie voor beginnende fotografen: 300 Euro.

follow-ups

Heb je de sessie gevolgd als huwelijksfotograaf? Wil je wat follow-ups en na elk huwelijk even langs komen om al je beelden te overlopen en feedback te krijgen? Graag! We spreken direct 3 sessies af (elk ongeveer 1,5u) die telkens door zullen gaan nadat je een huwelijk hebt afgewerkt. We bespreken je bewerking, cadrages, beeldtaal, storytelling, kiezen eventueel samen je beste beelden om te bloggen voor je marketing en we bekijken waar je de volgende reportage extra op kan letten.

Prijs bij boeken van 3 sessies: 120 Euro/sessie.

Boek een coaching sessie!
Dries! Wat kan ik zeggen man…? Ik ben heel blij dat ik de workshop heb kunnen volgen. Uw enthousiasme is aanstekelijk en het is duidelijk dat je de tijd neemt om je technische en commerciële knowhow te vertalen naar de stijl en noden van de fotograaf. Moest iemand mij vragen waarom een workshop te volgen bij jou… Als je op zoek bent naar harde maar eerlijke en opbouwende kritiek, zeker doen. Het was soms even slikken wanneer je door mijn portfolio ging, maar zonder er doekjes om te winden slaag je de nagel op de kop. Merci voor de eerlijkheid, hiermee kan ik weer aan de slag.
Bardt fotografie