Huwelijksreportages

Home/Huwelijksreportages
Mis geen enkele reportage! Abonneer je op mijn RSS feed , volg me op facebook en/of op instagram!

Dit was 2016

Ik heb niet veel geblogd in 2016. Sommigen vroegen zich al af of ik nog wel huwelijken fotografeer. Jazeker! :) 2016 was fantastisch. Een jaar vol zalige koppels. Een jaar waar ik nog meer heb gefocust op het vastleggen van échte momenten en een jaar waar ik in de top 10 van beste Nederlandse en Belgische fotografen ben beland als beloning hiervoor!

Huwelijksfotograaf In de Haven van Antwerpen met Valerie & Jens

De kans om te shooten in de haven van Antwerpen tussen de containers mag je nooit laten liggen! :) Jens werkt in de haven van Antwerpen en toen hij zijn plannen voor de shoot uitlegde was ik natuurlijk laaiend enthousiast. Ook een beetje nerveus natuurlijk :)

Een rebels tattoo huwelijk voor Kay & Brian

Kerk? Bah nee. Ringen? Nope, doe maar een tattoo. Ceremonie? Ok, misschien een kleintje. 5 gangen diner? nope, iedereen een goeie hamburger! De suite in kostuum? Gek, laat iedereen eens gewoon zichzelf zijn! Kay en Brian, bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie unieke, rebelse en karaktervolle huwelijk! :)

Huwelijksfotograaf in Fonteinhof voor Arianne en Steven

Fons en Stefanie waren een echt droomkoppel om te fotograferen. Alles rustig op het gemak. Geen stress. 'We zien wel hoe het loopt'. Super hard bedankt Stefanie en Fons voor de lunch met ons 4 in Gent, de toffe wandeling, de relaxte sfeer...

Huwelijksfotograaf in Gent voor Stefanie en Fons

Fons en Stefanie waren een echt droomkoppel om te fotograferen. Alles rustig op het gemak. Geen stress. 'We zien wel hoe het loopt'. Super hard bedankt Stefanie en Fons voor de lunch met ons 4 in Gent, de toffe wandeling, de relaxte sfeer...

Huwelijksfotograaf in de kempen voor Sien & Philip

Een paar dagen voor haar huwelijksdag zat Sien nog in de gips door over haar hond te vallen, maar ik ben suuuuperblij dat hun huwelijk niet afgezegd werd hierdoor! Wat een dag! Prachtig weer, zalige vrienden en familie en een fantastisch koppel!

Huwelijksfotograaf in Gent voor Karolien en Alexander

'Beauty is the summation of the parts working together in such a way that nothing needed to be added, taken away or altered' Cheesy en gestolen uit een film die ik net zag, maar heel toepasbaar op deze twee en hun geweldige persoonlijke ceremonie!

Huwelijksfotograaf in Gent voor Annelien en Gunter

'Dries, wij staan voor uw deur. Wij hadden een afspraak om kennis te maken'.. Dit was het eerste telefoontje dat ik van Annelien en Gunter kreeg. Op dat moment was ik 5km verder aan het slacklinen in Park spoor noord. Nooit leuk, maar gelukkig waren Annelien en Gunter supercool!

Huwelijksfotograaf in West Vlaanderen voor Bieke en Bart

2 maand rondtrekken in Vietnam. 5 dagen terug zijn en een huwelijk fotograferen. Jep, ik had best wat zenuwen. Kan ik het nog wel? Is mijn materiaal nog wel ok? Mijn fotografiezak was nog nooit zo vroeg gepakt en het heeft me nog nooit zo lang geduurd.

Huwelijksfotograaf Antwerpen voor Julie en Joris

Als huwelijksfotograaf in Antwerpen was dit huwelijk voor mij een thuismatch. De avondfeestzaal lag nog geen 10minuten manken van mijn voordeur. Inderdaad, manken. 3 weken voor dit huwelijk scheurde ik de gewrichtsbanden van mijn enkel...