Huwelijksfotograaf Dries Renglé

Home

Hallo en welkom!

Ik ben Dries, fotograaf van grappige, emotionele, spontane of vet coole momenten. Of dat het nu dat kleine lachje is tijdens de shoot of het buldergelach van de zatte nonkel op de receptie, het moment is het allerbelangrijkst. Mijn missie als huwelijksfotograaf is om de wereld te tonen dat huwelijksfotografie niet cliché en saai moet zijn maar ook creatief, sexy en gigantisch boeiend kan zijn!

Ik ben al overtuigd! :-)
Oh Dries!
Words cannot describe how happy we are with the pics – and you! So many People came up to me and said how cool you were! And I can only confirm that it was a pleasure having you there!
Ann Kathrin
Jij bent iemand die er in slaagt mensen niet enkel het gevoel te geven met hun fotograaf op stap te zijn maar écht met een vriend voor een dag ;-)
Stephanie en Aernout
Fantastisch! Echt, knap werk! Manmanman, zonder woorden! Schitterende foto’s, je wist de momenten echt te vinden. Opa die ligt te dutten… Geniaal!
Kenny en Romina
Ik denk dat alle genodigden stiekem feestjes aan het verzinnen zijn om jou te kunnen vragen… Heel erg bedankt voor je aanstekelijke enthousiasme en je awesome zelf!
Nele en David
Ik heb zojuist nog maar de helft gezien maar waaauuww !!! Ik ben helemaal in de wolken :)
You don’t need good weather if you have Dries Renglé! Super gedaan!
Griet
Onbeschrijfelijk hoe jij onze topdag in beeld hebt gebracht. Dries,topfotograaf maar ook een enorme lieve en warme man waar je u in geen tijd super bij voelt. Bedankt topper!
Sien en Philip

Hier was ik recent huwelijksfotograaf:

Dit was 2016

2 mei 2017|Categories: Huwelijksreportages|

Ik heb niet veel geblogd in 2016. Sommigen vroegen zich al af of ik nog wel huwelijken fotografeer. Jazeker! :) 2016 was fantastisch. Een jaar vol zalige koppels. Een jaar waar ik nog meer heb gefocust op het vastleggen van échte momenten en een jaar waar ik in de top 10 van beste Nederlandse en Belgische fotografen ben beland als beloning hiervoor!

Reacties uitgeschakeld voor Dit was 2016

Een rebels tattoo huwelijk voor Kay & Brian

3 juni 2016|Categories: Huwelijksreportages|

Kerk? Bah nee. Ringen? Nope, doe maar een tattoo. Ceremonie? Ok, misschien een kleintje. 5 gangen diner? nope, iedereen een goeie hamburger! De suite in kostuum? Gek, laat iedereen eens gewoon zichzelf zijn! Kay en Brian, bedankt dat ik deel mocht uitmaken van jullie unieke, rebelse en karaktervolle huwelijk! :)

Reacties uitgeschakeld voor Een rebels tattoo huwelijk voor Kay & Brian

Huwelijksfotograaf in Gent voor Stefanie en Fons

20 mei 2016|Categories: Huwelijksreportages|

Fons en Stefanie waren een echt droomkoppel om te fotograferen. Alles rustig op het gemak. Geen stress. 'We zien wel hoe het loopt'. Super hard bedankt Stefanie en Fons voor de lunch met ons 4 in Gent, de toffe wandeling, de relaxte sfeer...

Reacties uitgeschakeld voor Huwelijksfotograaf in Gent voor Stefanie en Fons

Day in the life – Staf en Rosa

19 mei 2016|Categories: day in the life|

Een day in the life sessies is een familiereportage waarbij er een fotograaf heel de dag jou gezinnetje komt vastleggen. Zonder tussen te komen, zonder te poseren, zoeken naar al die kleine momenten die jou gezin uniek maken. Het kriebelde al een tijdje zo'n day in the life te gaan proberen. And I LOVED IT!

Reacties uitgeschakeld voor Day in the life – Staf en Rosa