Huwelijksfotograaf voor Bieke en Bart

2 maand rondtrekken in Vietnam. 5 dagen terug zijn en een huwelijk fotograferen. Jep, ik had best wat zenuwen. Kan ik het nog wel? Is mijn materiaal nog wel ok? Mijn fotografiezak was nog nooit zo vroeg gepakt en het heeft me nog nooit zo lang geduurd. Statieven aanvijzen. Sensors kuisen. Lenzen checken.. Jep, alles was nog in orde!
Bieke en Bart was het perfecte koppel om het jaar mee te starten. Heel relax en zo hadden ze hun dag ook ingepland. Na een korte stop aan het gemeentehuis was het meteen naar brouwerij Rodenbach in Roeselare. Yes! Een sfeervolle feestzaal met een uniek karakter. Broodjes eten, drankjes drinken, fotootjes maken, lieve woordjes tegen elkaar zeggen, goed eten, feestje bouwen met dj Bob.. Alles kon er ter plekke. En dat is tof!
Bieke en Bart, bedankt voor alles! En vooral voor het geduld soms! :)

Bezoek me zeker op instagram en facebook!