Huwelijksfotograaf Tinne en Jürgen

Home/Oude huwelijksreportages/Huwelijksfotograaf Tinne en Jürgen

Ik heb het gevoel dat ik met mijn site koppels begin aan te trekken die gewoon helemaal bij mij passen, en daar kan ik alleen maar superenthousiast over zijn! Want dat willen we allemaal als huwelijksfotograaf. De juiste fotograaf voor het juiste koppel! En dit gevoel had ik helemaal bij Tinne en Jürgen!

Jürgen is een freelance project manager en app ontwikkelaar (http://www.icedesign.be/). Hij is een ondernemer waar ik alleen maar naar kan opkijken. Vlot, vriendelijk en een charisma om U tegen te zeggen. En hij heeft duidelijk zijn perfecte vrouw gevonden die hij heel erg graag ziet. De manier waarop Jürgen naar Tinne kijkt en omgekeerd is gewoon om weg te smelten, en ik smelt niet zo snel :).
Tinne is politievrouw en een fantastische bruid om mee te werken. ‘Alles voor de foto’s!’ Het maakt niet uit of het kleed wat vuil wordt. :)

Tinne en Jürgen zijn getrouwd voor de wet in het stadhuis van Geel. De shoot ging door in de mijncité van Beringen en de ceremonie en avondfeest vonden plaats in ‘de Vesten‘ in Laakdal. De dag verliep heel erg vlot, dankzij de perfecte planning van Kim van absolutelyfabulous.be. Eindelijk een ceremoniemeesteres (klinkt een beetje kinky :) ) die helemaal bij mijn stijl van werken past. Geen tussenkomsten tijdens de groepsfoto’s, loopt niet in de weg, geen pinguinpak, vlotte aanpak en altijd een big smile. Video werd verzorgt door noafilm.be.

Voor het volledige verhaal met alle tafelfoto’s kan je hier een kijkje nemen: Tinne en Jürgen.

 

Zaal: de Vesten in Laakdal
Weddingplanner: Kim van absolutelyfabulous.be
Video: noafilm.be
Bus: The london Ceremony Bus

 
Update: Hieronder het teaserfilmpje van Noafilm. Ik dacht, ik deel het :) af en toe zie je mij een beetje in actie :).
 

 

Wil je Dries er ook bij als huwelijksfotograaf? :) Aarzel niet om mij een mailtje te sturen via de contact pagina!

2 Comments

  1. Peter vK mei 22, 2013 at 5:03 pm - Reply

    Top!

  2. Luc De Beckker mei 26, 2013 at 1:03 pm - Reply

    Schitterende foto’s!!! Echt topfotograaf!
    Luc

Leave A Comment