Huwelijksfotograaf Mechelen

Jullie gaan trouwen in Mechelen en zoeken een huwelijksfotograaf? Jullie zijn fan van creatieve, spontane en ongeposeerde foto's waarin jullie jezelf kunnen herkennen? Awesome! Wil je wat recente huwelijksreportages zien, volg dan de link hieronder. Indien jullie ook op zoek zijn naar een photobooth, dat kan ik ook aanbieden!

Huwelijksfootgraaf Mechelen

hello world!

Hoi ik ben Dries, huwelijksfotograaf regio Mechelen

Ik moet toegeven, stiekem ben ik niet van Mechelen. Maar wel van de regio! België is klein, dus alles is eigenlijk regio, nee? :) Ik fotografeer overal en ik kom graag tot bij jullie in Mechelen! Als huwelijksfotograaf gaat mijn focus 100% naar echte momenten en echte herinneringen. Ik leg jullie dag vast zoals hij is en laat me zonder lijstjes leiden door jullie verhaal. Dit zorgt voor spontane ongeposeerde beelden waarin jullie jezelf echt herkennen.

Yay! Ik ben al overtuigd!

Enkele van mijn favoriete foto's

Huwelijksfotograaf van Mechelen of niet, ik hou van mijn job! Ik hou van de jacht op unieke en echte momenten. Ik hou van verhalen te vertellen met beelden. Zoveel foto's waar ik zoo fier op ben. Ik kan niet wachten om ze allemaal aan jullie te tonen! Hieronder vind je een kleine selectie, maar ga gerust op ontdekkingstocht doorheen mijn website om alles te ontdekken. Ga zeker ook eens kijken naar de volledige huwelijksreportages. Daar vind je ongetwijfeld ook huwelijksreportages uit Mechelen

Prijzen

Elke huwelijksfotograaf hanteert andere prijzen en je zal ongetwijfeld al een groot verschil gemerkt hebben. Het grootste verschil zit in hoeveel tijd er gestoken wordt in afwerking van de beelden, het materiaal waarmee gewerkt wordt en hoeveel ervaring de fotograaf heeft. Ik wil trots zijn op elk beeld dat ik aflever en neem dus nergens een shortcut.
Standaard
8u fotografie - extra uren: €125/u
Online galerij + slideshow op muziek
Optimalisatie van alle foto's.
Mini album 20x15 - 10 pagina's
€1950
+ Album
Alles van het standaard paket +
Premium album 30x30 - 40 pagina's (twv €568)
€2400
full
Alles van het album paket +
2 Ouder albums (twv €336)
Photobooth met onbeperkt prints (twv €550)
€2950

faq

Vragen voor de huwelijksfotograaf uit {stad(city_name)}

We willen graag langer dan 8u een huwelijksfotograaf, kan dat?

Uiteraard kan dat! Graag zelfs. We kijken achteraf hoe lang ik gefotografeerd heb en we rekenen de extra uren aan €125/u

Hoeveel foto's zitten er in een huwelijksreportage?

Dat hangt er vanaf hoe druk jullie dag was, maar reken zeker op zo’n 600 afgewerkte beelden voor een volledig huwelijk.

Krijgen we alle beelden?

Na elke huwelijksreportage kom ik thuis met zo'n 10.000 beelden (true story). Dat zijn vooral dubbele beelden vlak voor en vlak na het beslissende moment, veel testjes, en veel foto's van mijn hand. (om de hoek van het licht te bepalen) Uiteraard gaat geen enkele huwelijksfotograaf jullie opzadelen met al deze beelden. Ik dus ook niet. Het is net mijn taak om daar de perfecte momenten uit te filteren! Jullie krijgen na een paar weken hard werken en editen alle geselecteerde beelden in volledige resolutie en zonder watermerk.

Rekenen we je mee als gast?

Graag. Je mag mij gewoon aan tafel zetten tussen je gasten. Zo mis ik geen enkel moment en kan ik me helemaal onderdompelen in jullie huwelijk. Organisatorisch is het ook vaak het handigst voor de zaal en het zorgt er ook voor dat ik tijdig iets kan eten. Na vaak 12u fotograferen is een klein voorgerechtje met een stukje brood vaak een godsgeschenk. En met een volle maag zijn mijn foto’s ZO VEEL BETER! :)

Hoe lang gaan we moeten wachten op onze beelden?

Reken zo'n 3 weken tot de eerste preview slideshow klaar is. Een weekje later heb je je online galerij met alle beelden.

Regelen we vervoer voor jou?

Als het logistiek mogelijk is dat ik kan meerijden met het koppel en ergens in de dag terug bij mijn eigen auto geraak is dat altijd tof. Foto’s in de auto, bus of paard en koets zijn vaak erg leuk.

Wat zijn de prijzen en mogelijkheden voor een album?

Wanneer doen we best groepsfoto’s?

Liefst zo vroeg mogelijk, wanneer we nog niemand missen en iedereen nog fris is. Groepsfoto’s nemen niet veel tijd in beslag, wat soms veel tijd vraagt, is iedereen bij elkaar krijgen. Als het niet ’s morgens kan, kies dan een moment waarop je je moeder nog niet moet wegtrekken van haar vriendinnen die ze al lang niet gezien heeft, of waar je broer nog niet bezig is met een verrassing voor te bereiden in de zaal.
Breng iedereen ook goed op de hoogte wanneer er groepsfoto’s genomen zullen worden.

Hoeveel tijd voorzien we best voor de fotoshoot?

Dat kies je helemaal zelf. Reken dat we zo’n klein half uurtje nodig hebben om ‘erin te komen’ en de locatie te checken. Dat eerste half uurtje maak ik vooral veilige en iets klassiekere portretjes, zodat we dat toch al zeker hebben. Daarna gaan we ons amuseren met meer creatieve beelden. Vaak is dat zoeken en proberen en experimenteren en veel lachen :). Hoe meer tijd je hiervoor voorziet, hoe meer van die creatieve beelden je mag verwachten. Om er toch een cijfer op te plakken, met een photoshoot van ongeveer 1,5u komen we zeker toe!

Hoe kiezen we de locatie voor de fotoshoot?

Wat werkt en wat minder werkt valt op voorhand heel moeilijk te zeggen. Alles hangt af van het licht op jullie dag. Een open veld kan bij lichte sluierwolken of bij zonsondergang heel knap zijn. maar bij middagzon is een open veld vreselijk.
Hieronder wat tips om een goed plekje te kiezen:
  • Kies een plekje met veel variatie waar we schaduw kunnen vinden indien nodig. Een open veld vlak naast het begin van een bos of een industriële locatie waar je zowel binnen als buiten kan.
  • Kies een uitstraling die bij jullie past. Houden jullie van minimalistisch, strak en clean? Kies dan niet voor een bos.
  • Zoek het niet te ver. Ik kan uit elke locatie mooie beelden halen. Liever een half uur langer shooten dan een half uur langer rijden.
  • Durf atypische locaties kiezen die iets voor jullie betekenen. Alles kan werken. Jullie favoriete café, jullie bouwwerf, de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben…

A story to tell?

Contacteer mij