Huwelijksfotograaf Leuven

Voor Wouter en Charlotte

In hun eerste mail vermeldden Wouter en Charlotte dat ze op zoek waren naar een huwelijksfotograaf in Leuven voor hun huwelijk in De Hoorn, die échte herinneringen en natuurlijke momenten kon vastleggen. Ze vertelden dat ze twee kindjes hebben en dat ze doorverwezen waren door één van mijn favoriete koppels die ook nog eens Charlotte haar getuige ging zijn! – Ik was dus, om het zacht uit te drukken, enthousiast. Echte momenten, veel kindjes, mijn favoriete zaal in Leuven, toffe vrienden.. dat ging goed komen.

Het kennismakingsgesprek was top. Best lang, en wanneer ik in de auto stapte dacht ik ‘hmm, hebben we het nu eigenlijk over hun huwelijk gehad? – Dan weet je dat het klikte :) Na elke kennismaking zeg ik standaard ‘Denk er nog eens rustig over na, bespreek het samen, en laat me iets weten via mail’. Ter plekke onder druk zetten, daar doe ik niet aan mee. Nog voor ik thuis was zat er al een mailtje in mijn mailbox dat ze mij er supergraag bij wouden als huwelijksfotograaf in Leuven.

3 weken voor het huwelijk was ik wel even in paniek. Net verhuist naar Leuven stond ik me in de kelder te amuseren met de verhuisdozen. Niets leuker dan kartonnen dozen plat stampen voor het oud papier! Tenzij er een potlood in die doos blijkt te zitten natuurlijk. Met een scherpe punt. Een beetje later zat ik op het spoed van UZ Leuven met in mijn voet een gat van 2,5cm diep. Het potlood had ik er al uit getrokken. ‘Wat is uw job mijnheer’ – Huwelijksfotograaf – ‘Normaal moet dat wel genezen zijn binnen 3 weken mijnheer’. Ja ik hoop het maar! Om een lang verhaal wat in te korten: Alles is uiteindelijk goed gekomen. Wouter en Charlotte hebben er zelfs gratis en voor niks een extra huwelijksfotograaf bijgekregen. Nele Watty, een huwelijksfotografe uit Gent is die dag afgezakt naar Leuven en me komen vergezellen, voor moest ik de avond niet halen. Het bleek niet nodig te zijn, maar leuk was het wel!

Hieronder kan je De slideshow en mijn favoriete beelden bekijken.  Indien je een kindje met een camera ziet passeren, dat is Abel, het zoontje van Wouter en Charlotte. Hij kreeg net een speelgoedcamera en heeft mij sindsdien heel erg goed geholpen! Nele, Abel en Ik waren een superteam! Hij is tevens ook de ster in deze blogpost: Kinderen op je huwelijk.