Wouter &
Charlotte

receptie de hoorn huwelijksreportage

Huwelijksfotograaf in Leuven

Wouter & Charlotte - 11/05/2019
In hun eerste mail vermeldden Wouter en Charlotte dat ze op zoek waren naar een huwelijksfotograaf in Leuven die échte herinneringen en natuurlijke momenten kon vastleggen. Ze vertelden dat ze twee kindjes hebben en dat ze doorverwezen waren door één van mijn favoriete koppels die ook nog eens Charlotte haar getuige ging zijn! – Ik was dus, om het zacht uit te drukken, enthousiast. Echte momenten, veel kindjes, mijn favoriete zaal in Leuven, toffe vrienden.. dat ging goed komen.


Bekijk volgende huwelijk:
Andere huwelijken in dezelfde categorie:
Foto door Nele Watty
Genezende van een incidentje met een potlood dat in mijn voet terecht kwam, vond ik het veiliger om een tweede fotograaf mee te nemen. Alles was genezen, maar soms zwelde de voet nog op. Als ik niet 100% zeker ben zorg ik altijd voor backup!
Dit vind ik zo zalig aan kinderen. Ze doen niet hun best om te verstoppen dat ze dit best saai vinden :)
Dit is Abel
Hij kreeg een fotocamera cadeau. We hebben hem dan maar direct aangenomen als derde fotograaf. Supertrots dat hij was!

Trouwplannen?

Let's talk!
crossmenu