Rik &
Klaartje

fotoshoot huwelijksreportage sint truiden speelhof door huwelijksfotogtaaf Dries Renglé

(b)Engels van kinderen!

Klaartje & Rik - 14/09/2019
'het kan dat ze wat verlegen zijn, maar dat komt wel in orde' zei Klaartje over Elien en Janne toen we aankwamen.. nog geen twee minuten later zat ik op handen en knieën om foto's te maken en zat Janne al op mijn rug paardje te rijden.. :-) Elien en Janne bleven de rest van de dag 'the kids to look for' indien we leuke foto's wilden. Ik heb me geweldig goed geamuseerd dit huwelijk. En niet alleen met hun kinderen. Rik is ook een figuur. :)
Bekijk volgende huwelijk:
Andere huwelijken in dezelfde categorie:
Te eerlijk?
Klaartje schminkt zich zelden. Elien en Janne vonden het hilarisch en ook wat vreemd om mama geschminkt te zien. En dat lieten ze duidelijk merken.
We gaan daar nu niet mee spelen.
Elien en Janne kregen een lego set in het thema 'trouwen'. Vlak voor Klaartje naar boven trok om haar kleed aan te doen zei ze nog 'nee, we gaan daar nu niet mee spelen'.
Shooten!
Het was een beetje een uitdaging omdat Rik en Klaartje heel erg verschillen qua grootte, maar voor alles is er een oplossing :)
Rik is een figuur. Geweldig grappige ongecompliceerde man, niet bezig met regeltjes, vaak met zijn hoofd ergens anders en hij doet gewoon zijn ding. Hier vergat hij zijn bruid bij het wegwandelen na de ceremonie :)
In de leeuwenpit
Het was het eerste huwelijk dat ik samen fotografeerde met Hanne (de liefde van mijn leven. - moest ik erbij zetten van haar- ). Dat is geweldig goed meegevallen en gaan we zeker vaker doen!
Eén van de geweldige beelden gefotografeerd door Hanne. Dringend tijd dat ze zelf eens gaat geloven hoe goed ze is.
Rik danst niet.
Dan bewegen we zijn armen wel voor hem, dachten enkele vrienden.

Trouwplannen?

Let's talk!
crossmenu