Lisa
& Tom

openingsdans boomkwekerij jef cools huwelijksfotograaf mechelen dries rengle

Loisa & Tom

Lisa & Tom - 19/05/2018
Lisa en Tom waren een plezier om te fotograferen. Niet alleen door de prachtige mensen die ze zijn, maar ook door de locaties die ze kozen. Mijn foto-enthousiasme piekte tijdens de receptie en het avondfeest. Trouwen In boomkwekerij Jef Cools is trouwen in een met natuurlijk licht overgoten gigantische serre. Het licht is er tot heel laat superzacht en de achtergronden telkens weelderig gevuld met prachtige bomen en planten.Andere huwelijken in dezelfde categorie:
agressieve kat
Zie hier de kat van Lisa en Tom. Heel de ochtend viel ze blote benen aan van nietsvermoedende bruidsmeisjes. Zo te zien hier weer op zoek naar een volgend slachtoffer.
Super gezellig
Al je vriendinnen uitnodigen om je 's morgens allemaal samen klaar te maken is super gezellig en geeft altijd leuke beelden!
Lisa & Tom
Toen we de portfolio van Dries zagen twijfelden we geen moment om hem te vragen als onze huwelijksfotograaf. Zijn foto's zijn getrokken vanuit unieke invalshoeken en bruisen van originaliteit, kleur en sfeer. Ze leggen vast wat wij zo belangrijk vinden: stiekeme, verrassende, spontane en happy momenten. Kortom, foto's die tot leven komen!
Trotse vader
Heel de dag liep de vader van Lisa rond met een selfie stick met een soort 360graden camera op :). Waarschijnlijk ga ik mijn camera ook niet kunnen thuislaten wanneer mijn dochter ooit trouwt.
First look
Lisa en Tom kozen ervoor om elkaar pas voor het eerst in de kerk te zien.
Met deze scene heb ik me heel hard geamuseerd :). Hoe meer lagen en elementen je in je beeld wil, hoe moeilijker het is om ervoor te zorgen dat niets elkaar gaat overlappen. Zeker wanneer je veel bewegende elementen hebt. Lekker uitdagend.
I like.
speeltijd!
De receptie in boomkwekerij Jef Cools was zalig fotograferen. Ik voelde me als een kind in een speeltuin. Zo'n zacht licht, zo'n mooie achtergronden, zo'n gelukkige mensen!
Wanneer je vader een hilarische speech geeft, wil je niet alleen je vader zien, maar ook dat je gasten het leuk vonden. Hoe meer lachende hoofdjes, hoe beter dus. Challenge accepted. :)
De avond viel, de lampjes gingen aan en het licht werd wat uitdagender voor de fotograaf :)
TAAAART
TIJD VOOR TAAAART
Lisa & Tom
Het samenwerken met Dries was erg fijn en easy-going. Toen we hem tijdens ons avondfeest in bomen zagen klimmen en zich tussen struiken zagen verstoppen wisten we al helemaal dat het een prachtig album ging worden :)

Trouwplannen?

Let's talk!
crossmenu