Ilse
& Bert

reacties op opgemaakte bruid gefotografeerd door huwelijksfotograaf dries rengle

Ilse aan het woord

Ilse & Bert - 06/04/2019
"6 april 2019 - 1 jaar lang voorbereiden, om dan de dag zelf alles vlot te laten verlopen en van de eerste tot de laatste seconde te GENIETEN en te FEESTEN! Want dat waren onze 2 doelen, naast TROUWEN natuurlijk! Waauw wat een dag!
Gelukkig is elk moment vastgelegd door Dries, en kan ik er nog elke dag naar terugkijken. Terwijl ik mijn trouwalbum doorblader, komen volgende gedachten door mijn hoofd:"
- Ilse

Bekijk volgende huwelijk:
Andere huwelijken in dezelfde categorie:
Stress
"Na de make-up, de haartooi en het omkleden begon de stress te komen… Gaat hij mij en mijn kleed mooi vinden? Gaat hij niet te zenuwachtig zijn? Gaat hij een strikje op zijn kostuum dragen? Gaat er veel volk zijn aan het stadhuis?"
- Ilse
Hij vond mij mooi!
"(hij was zelfs voor de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer die dag, ontroerd)! Hij was heel zenuwachtig! Hij had een strikje aan! Al onze vrienden en familie waren aanwezig! Het feest kon beginnen!"
- Ilse
"En daar vertrokken we samen met Dries richting de feestzaal, het Kasteel van Hoen, voor enkele leuke foto’s van ons 2"
- Ilse
De ceremonie
"Het mooiste moment van de dag voor ons beiden was de Ceremonie. Heel persoonlijk, met hier en daar wat humor en een emotionele toets, afgewisseld met prachtige muziek door live muzikanten. "
- Ilse
Dit zijn wij.
"Ik: dolgelukkig, Bert: geëmotioneerd. Grappig hoe deze 2 kenmerken duidelijk naar voor komen in de foto’s."
- Ilse
"Dit is m'n favoriete foto, omdat hij heel goed weergeeft hoe wij ons toen voelde. Na een superleuke, maar hectische dag, terug even een momentje voor ons 2. Ik vergat soms even dat er mensen naar ons aan het kijken waren. Ik dans zo graag met hem!"
- Ilse
Tot het einde
"De dansvloer stond vol tot het einde van de avond. En dat is wat onze dag compleet heeft gemaakt. Perfecte dag! Danku Dries om alles zo mooi weer te geven in de foto’s!!!"
- Ilse

Trouwplannen?

Let's talk!
crossmenu