Elise &
Harmen

photoshoot met zwaan in volle natuur in Ter Kameren Bos Brussel in feestzaal Chalet Robinson gefotografeerd door Huwelijksfotograaf Dries RenglŽ

van zwanen tot après ski

Elise & Harmen - 07/07/2018
Zoveel mooie herinneringen aan dit huwelijk. Gustaaf de stalkende zwaan tijdens de photoshoot, het extravagante après-ski-flugel-moment waardoor ik maar niet weg geraakte van het feestje, het prachtige licht tijdens de receptie en de ballen van Elise om in een roeibootje te kruipen met haar trouwkleed! Harmen en Elise, bedankt dat ik erbij mocht zijn!
Andere huwelijken in dezelfde categorie:
Het kleed
Het kleed zelf ergens gaan ophangen voor detailfoto's doe ik nooit. Ik wacht liever tot het op natuurlijke wijze zijn intrede doet in het verhaal.
Het past maar net, maar hier was ik erg blij dat ik zowel het spannende afwachten van Elise en de laatste kraag-aanpassingen bij Harmen in 1 beeld kon vastleggen.
Over enhtousiasme..
LAAT ZE NOG EENS DOOR MIJN BEELD LOPEN KAROLIEN! NOG EENS! NOG EENS! :-D. Ik kan nogal enthousiast worden wanneer ik een leuk beeld in mijn hoofd heb :). Daarna geraakten we jammer genoeg niet meer van Gustaaf de zwaan af. Een echte diva.
pompiedompiedom
Met een trouwkleed in een schamel bootje kruipen, niet veel bruiden doen het Elise na. De fotograaf volgt uiteraard graag.
Door Chalet Robinson's ligging op een eiland moeten gasten eerst een bootje nemen dat constant heen en weer vaart voor ze aan de receptie aankomen. Superhandig zo blijkt. Zo komen de gasten mooi in kleine groepjes toe en heb je telkens even pauze om te bekomen en een hapje te eten.
Dat moment dat je aan de zijlijn staat. Kijkend naar je dochter of zoon die trouwt. Knikkend naar je vrouw 'we hebben dat goed gedaan'.
Apres ski uurtje!
Elise en Harmen hielden een apres ski uurtje tijdens het dansfeest. Verdorie, ik dacht net te vertrekken, maar dat wil ik niet missen. Flugel en foute muziek a volonté. Zalig.
Harmen & Elise
"Het was een feest om Dries aanwezig te hebben op onze trouwdag! Hij stelt je als koppel meteen op je gemak, is niet verlegen om een mopje en haalt graag mee de gekste toeren uit voor een top foto! Zo stapte hij mee in het bootje, joeg de ganzen de juiste kant op en pakte hij al zijn materiaal opnieuw uit om toch nog snel dat après-ski kwartiertje op de gevoelige plaat vast te leggen, hetgeen achteraf top shots als resultaat had! Wij zijn Dries enorm dankbaar om onze dag zo mooi vast te leggen en zouden zo opnieuw met hem samen werken! 😊"

Trouwplannen?

Let's talk!
crossmenu