Huwelijksfotograaf Antwerpen Julie en Joris

Julie en Joris hadden een antieke tram geboekt om heel de suite te vervoeren doorheen Antwerpen. Geweldig idee! Jammer genoeg stond deze geblokkeerd en geraakte hij het museum niet uit. Veel bruiden zouden in volle stress en crisis geraken hierdoor en niet meer normaal kunnen functioneren. Julie en Joris bleven lachen alsof er echt niks mis was en samen wandelden we naar de eerste publieke tramhalte. Mij hoorde je ook niet klagen, want een bruid op een publieke tram levert wel wat leuke beelden op :). Ook ’s avonds liep niet alles helemaal volgens plan. Ineens werd het extra gezellig in de feestzaal toen de elektriciteit besloot om er eventjes mee op te houden. Ook hier bleven Julie en Joris gewoon lachen en genieten van hun dag.

Julie en Joris, jullie waren top! Er liepen wat zaken mis, maar door jullie geweldige reactie hierop hebben jullie je trouw net legendarisch gemaakt! Niemand zal hem ooit vergeten! Bedankt dat ik erbij mocht zijn. Het was mijn laatste huwelijk van het seizoen, en het was een plezier zo af te sluiten!

Als huwelijksfotograaf in Antwerpen was dit huwelijk voor mij een thuismatch. De avondfeestzaal lag nog geen 10minuten manken van mijn voordeur. Inderdaad, manken. 3 weken voor dit huwelijk scheurde ik de gewrichtsbanden van mijn enkel. Normaal duurt dit 6 weken om te genezen, dus echt 100% was ik nog niet. Om zeker te zijn dat Julie en Joris genoeg foto’s hadden vanuit alle mogelijke hoeken nam ik Stijn Knapen mee als extra fotograaf. De feestfoto’s die je te zien krijgt zijn allemaal van hem. Mijn enkel was op dat uur al het dubbele van zijn normale omvang, dus ik heb me even gezet om de fotobooth te doen. :)

Bezoek me zeker op instagram en facebook!