Prerna & Tristan

Because this was my first Indian wedding, I did some research before Prerna and Tristan’s big day. I remember thinking ‘damn, Belgian ceremonies are so boring compared to Indian weddings!’. After spending three days with Prerna and Tristan, photographing their civil ceremony, Henna tattoo ceremony, Kurkuma ceremony and Indian ceremony I can only conclude that I want more weddings like this! Prer and Tris, you were amazing! I loved every second with you and your family! The vibe, the colors, the love, the colliding of two different cultures.. It was just perfect.

Ook trouwplannen? Check snel mijn beschikbaarheid

Snel te weten komen of ik nog beschikbaar ben op de datum van jou huwelijk? Dat kan hier! Geen zorgen, ik heb geen tijd voor nieuwsbrieven. Je e-mal gebruik ik enkel om je te kunnen antwoorden.

Terwijl je wacht op antwoord kan je mij alvast gaan volgen op instagram en/of facebook!
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ