Gelukkige vaderdag paps!

Mijn pa was en is mijn held en mijn grootste voorbeeld. In 2012 overleed hij aan pancreas kanker na één van de dapperste gevechten ooit. Het afscheid dat we thuis van hem konden nemen was geweldig mooi. Lachen en wenen wisselden elkaar af in een sfeertje waar ik zelfs geen woorden voor kan vinden. Heel puur en mooi maar ook heel intens en breekbaar. Na zijn overlijden wou ik papa vereeuwigen. Ik wou hem een plekje op het internet geven zodat hij kon blijven bestaan. Ik wou iedereen vertellen en laten zien hoe awesome Koen eigenlijk was.
Voor zijn vaderdag schreef ik toen een blogpost die je hieronder kan terugvinden.

De berichtjes die ik hieronder ontving waren fantastisch om te lezen. Zeker de berichtjes van andere papa’s die geïnspireerd werden om een nog betere papa te zijn, betekenden heel veel voor mij. Dat Koen zo kan verder leven als inspiratie voor andere papa’s is gewoon een geweldige gedachte.

Lees de originele blogpost!