Workshops
& mentoring

Als ik zie hoe snel sommige van onze studenten vooruitgang boeken, heb ik  spijt dat er 10 jaar geleden geen goede fotografie workshops waren. Want een goede mentor is en blijft een shortcut naar succes.  Al 4 jaar geef ik zowel met het 'Mind the Moment collectief' als solo intensief fotografie workshops. Niets leuker als fotografen begeleiden en helpen beter worden! Hieronder zie je het huidige aanbod.

Master that flash

1 dag
12 studenten
2 mentoren
Glabbeek
€450
Geen komende workshops gepland
Gebruik je je flash met knikkende knieën? Hoe hard je ook probeert, het licht vliegt alle kanten uit en het lukt je maar niet om je onderwerp mooi te belichten? Of ben je al aardig bedreven in flitsen maar wil je je skills toch nog wat aanscherpen? In deze Master that Flash-workshop laten we zien dat je geen schrik hoeft te hebben van on-camera en off-camera flits en dat je met een aantal basisprincipes elke lichtsituatie de baas kunt.
Hou me op de hoogte
hello world!

Stay up to date!

Wil je het als eerste weten wanneer we een nieuwe workshop lanceren? Laat dan even je gegevens achter. Ik ben geen spammer, ik stuur enkel een mailtje bij een nieuwe workshop of mentoring traject tenzij je anders aangeeft!

Mind The Moment

3 dagen
12 studenten
4 mentoren
Malmedy
€2250
Volgende workshop: 15/02 - 19/02/2021
Eén keer per jaar organiseren 3 geweldige collega's samen met mij onze grote Mind The Moment workshop. Tijdens 3 intensieve dagen blijft geen enkel geheim onbesproken en met 3 studenten per mentor kunnen we je een persoonlijke aanpak garanderen. Samen met ons kookteam zorgen we dat niet alleen jullie creativiteit maar ook jullie eetlust gevoed wordt
Meer info / inschrijven 

Reportage feedback in groep

4u
3 studenten
1 mentor
Leuven
€450 per student
We bekijken een volledige reportage van elke student en analyseren wat er goed is en wat er beter kan. Aan de hand van elke student zijn werkpunten, behandelen we de nodige theorie. Doordat je mee luistert naar de feedback die andere studenten krijgen, leer je ook zaken die je bij een one on one mentoring misschien niet had meegekregen. Vooraf stuurt elke student een volledige reportage door met alle genomen beelden, dus ook de beelden die niet geselecteerd zijn. Zo krijg ik ook een zicht over hoe de beelden tot stand zijn gekomen. De feedback wordt nauwkeurig voorbereid en achteraf krijgt elke student een A4 pdf mee met de belangrijkste werkpunten.
Inschrijven

Inschrijven

Super! Bedankt voor je interesse voor deze toch wel unieke workshop! Ik heb een hele hoop vragen voor jouw en je medestudenten! Die stuur ik snel, maar laat ons eerst even kennis maken!
hello world!

Photo feedback

Online via opgenomen screencast
€7 per beeld
Ben je je website aan het updaten, ga je foto's insturen voor awards of wil je gewoon constructieve feedback zodat je weet wat je in de toekomst beter kan doen? Laat mij naar je beelden kijken! Ik geef mijn constructieve mening over je licht, je compositie, het moment en hoe je het beeld bewerkt hebt. Ik bekijk wat je in die situatie misschien beter of anders had kunnen doen om een sterker beeld met een grotere emotionele impact te krijgen. Verder geef ik aan welke van de ingezonden beelden mijn favorieten zijn en welke je zou kunnen gebruiken voor je portfolio of voor awards.
Beelden insturen
hello world!

Insturen beelden

Upload je beelden hieronder in jpeg (max 32mb). Binnen de 48u voorzie ik een screencast met mjn feedback. Bij het verzenden ga je akkoord om €7 excl btw te betalen per verzonden beeld.
 • Drop files here or
  Max. file size: 32 MB.

  Mentoring traject

  2u + 3x 1u
  1 student
  1 mentor
  Leuven
  €1250
  We starten met een 2u durende mentoring sessie waar we fysiek afspreken. Ik bekijk je werk en geef je een hele hoop feedback en praktische tips mee die je kan gaan toepassen bij je eerstkomende opdracht. Daarna volg ik je vooruitgang tijdens je volgende opdrachten, we plannen telkens skype sessies in van 1u en dit voor minstens 3 sessies. We overlopen  wat je goed doet, maar zeker ook waar je werkpunten zitten. Je krijgt direct feedback en focus punten mee voor je volgende opdracht.
  Inschrijven
  hello world!

  Inschrijven mentoring

  Super dat je geïnteresseerd bent in het mentoring traject! Ik ga kei hard voor jou werken en ervoor zorgen dat dit één van je betere investeringen wordt! Ik heb er super veel zin in! Vul het formuliertje hieronder in enik mail je meteen terug om onze eerste afspraak in te plannen!

  A story to tell?

  Contacteer mij
  useruserstagmap-markercalendar-fullclockcheckmark-circlecross-circle