FAQ

Home/FAQ

001-blog-6

Vaak gestelde vraagjes:

Stuur me een mailtje met het contactformulier! Vergeet ook je huwelijksdag niet te vermelden :)
Graag! Mij als gast doorgeven zorgt ervoor dat ik op tijd eten krijg en niet pas als alle gasten gedaan hebben. Eten is energie en een energieke fotograaf is exact wat jullie willen! Ook zorgt het ervoor dat ik in de zaal zit ipv ergens apart. Zo kan ik de zaal goed in het oog houden en mis ik geen enkel moment.
Ik heb constant 2 nikon D750’s bij me met pro lenzen. In de auto zit er nog een hele kit die me toelaat om jullie huwelijk verder te fotograferen moest ik met mijn materiaal in een vijver vallen ofzo :)
Standaard kom ik momenteel nog alleen. Als jullie echter graag een tweede fotograaf hebben dan is dat zeker te regelen.
Ik ga vaak op mijn knieën voor jullie. Ik kruip, ik loop en ik klim. Een duur kostuum met warme das en fragiele knoopjes zal het dus niet zijn. Netjes zal ik wel zijn :)
Ik ben van mening dat kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit, maar veel kwaliteit is natuurlijk nog leuker :). Achteraf kunnen jullie ongeveer een 800 afgewerkte foto’s verwachten.
Jep. Elke foto wordt apart behandeld en apart geoptimaliseerd om het maximum uit elke foto te halen. Ik wil trots kunnen zijn op elke foto die ik aflever.
Wanneer je een mailtje stuurt, stuur ik jullie een volledig huwelijk in een online galerij. Zo hebben jullie een heel goed zicht op wat jullie kunnen verwachten.
Jep! Kom eens langs om wat voorbeelden te bekijken!
Jullie. Ik word graag verrast. Als ik de plekjes moet kiezen ga ik vaak op dezelfde plekken komen, en dat is niet goed voor de creativiteit.
Alles kan werken als locatie. Je moet niet per se naar een klassiek parkje. Een bib, een verlaten pand, een groot meer, een modern museum, jullie bouwvallig huis dat gaat afgebroken worden, in de stad… Alles kan werken. Als je twijfelt mag je altijd wat foto’s opsturen en mijn mening vragen!