Eva &
Maarten

zonsondergang sunset huwelijk shoot antwerpen

It was always you

Eva & Maarten - 24/08/2019
Eva heeft een soort reuma. Ze heeft constant pijn en heeft al meerdere operaties achter de rug en het is al een paar keer heel erg slecht met haar gegaan.Dat weerhoudt haar er echter niet van om te blijven lachen, te blijven genieten en het leven te nemen zoals het komt. Maarten steunt haar als een echte held. Hij doet écht alles voor haar en samen zijn ze een droomkoppel. Massa's respect voor deze twee. Hun huwelijk was eigenlijk gepland voor 2018, maar doordat de reuma weer eens roet in het eten strooide, werd het uitgesteld naar 2019.
Bekijk volgende huwelijk:
Andere huwelijken in dezelfde categorie:
Behind the scenes
Sommigen noemen het valsspelen, ik noem het artistieke vrijheid. :) What can I say, ik hou van kleur.
Eva en Maarten trouwden in het Kioskafe in Poppel en kozen voor een persoonlijke ceremonie begeleid door Lieke van Stories by Mabel. Geweldig team!
Soms wou ik dat ik 500 foto's in een blogpost kon steken. Gelukkige mensen, mooi weer en prachtige inkleding, van dit soort beelden heb ik er een hele hoop :)
tegen zonsondergang wilden Eva en Maarten graag nog even de velden induiken voor een sunset shoot. Dit kan ik enkel aanraden. 10min is genoeg voor een overvloed aan geweldige beelden.
Mijn favoriete beeld! Genomen tijdens de laatste minuten van de sunset shoot, 5min nadat de zon onder was.

Trouwplannen?

Let's talk!
crossmenu