Awards

Home/Awards

Awards

Elk huwelijk geef ik me 100% voor elk bruidspaar. Ik vertel hun verhaal en zet me volledig in om hun unieke momenten op een creatieve manier vast te leggen. De awards die ik al won waren nooit mogelijk zonder het vertrouwen en de vrijheid die ik telkens krijg om deze momenten te mogen vangen. Daarvoor wil ik hen dan ook graag bedanken!

Top 10 beste huwelijksfotografen

Dankzij de awards die ik won eindigde ik in 2016 op de 7de plek van beste huwelijksfotografen van België, Nederland en Luxemburg.

nu wil ik Dries zeker boeken! :-)

Wat is een Award?

Er zijn meerdere organisaties die om de zoveel tijd een  fotografie wedstrijd houden. Honderden tot duizenden fotografen sturen hun beelden op en een onafhankelijke jury, die telkens verschillend is, kiest de beste beelden eruit en bekroond ze met een award. Het is een mooie kans om je foto’s te laten beoordelen door internationale fotografen die op het allerhoogste niveau werkzaam zijn.

Meedoen aan awards kost geld, daarom kies ik ervoor om enkel mee te doen aan de grootste internationale organisatie ‘Fearless photographers‘ en de grootste organisatie van de Benelux ‘de masters‘.

Betekend een Award iets?

Afhankelijk van welke organisatie kan het heel erg moeilijk zijn om een award te winnen. Bij fearless doen er bijvoorbeeld zo’n 3000 fotografen mee en worden er maar 90 foto’s geselecteerd uit ongeveer 10.000 foto’s. Ik vind het dus wel een hele eer om zo’n fearless award logo op mijn foto te mogen plaatsen.